Omenapiirakka ja Koulumatkan Jahti / The Chase on The Way to School / アップルパイ / 下校チェイス

Short summary in english:

  • This time we are offering a little lolicon-themed board game from the year 1982!
  • It was originally released as a poster in “アップルパイ“(Apple Pie) -magazine.
  • The magazine was later to beget a much more well known “プチアップルパイ“(Petit Apple Pie) -magazine, but that’s a whole ‘nother story.
  • Idea of the game is to compete in two teams, one being little girls and other one being kidnapping stalkers.
  • The game should be fully playable, although it hasn’t been playtested yet.
  • Download the game! (incl. English/Finnish/Japanese editions)

Terve ja heipä-hei, pienet ja isommat lukijamussukat!

LemonComicsilla on taas ilo esitellä mielenkiintoinen julkaisu liittyvine oheismateriaaleineen.

Kyseinen julkaisu on siis myytillisestä 80-luvun Japanista alkunsa saanut “Animage Comicsin” lehti “アップルパイ“(Appuru Pai, Omenapiirakka), josta myöhemmin syntyi       “プチアップルパイ“(Puchi Appuru Pai) – pienempi B5-julkaisu. Tämä lehti oli hyvin jännä tuttavuus sisältönsä puolesta – sisältäen mm. mieslukijoille suunnattua “shōjo”-mangaa.

Tulevaisuudessa on tarkoituksenamme skannia koko lehti, koska tämäkin hengentuote ansaitsee tulla digitaalisesti säilötyksi jälkipolvia varten. Lehden harvinaisuuden ja erinomaisen kunnon takia tätä hommaa ei tehdä LemonComicsin peruslaitteistolla, vaan luultavasti yhteistyökumppanin paremmalla skannerilla – kun tähtien asento on oikea.

Seuraavaksi kuitenkin luvassa on jotain ihan muuta! Nimittäin kyseisessä lehdessä olleesta julisteesta skannattu, muutamalle valitulle kotimaiselle kielelle käännetty, lolicon-aiheinen lautapeli. Tätä voitte pelailla kylminä talvi-iltoina vaikka higgy-ydejenne tai mielikuvitus imoutonne kanssa!

Kuvassa pelilautaa. Keskustassa voi näemmä tavata “pelottavia” tyttöjä – kyllähän tuo pätee aika hyvin Shinjukuun todellisuudessakin…www

Pelin idea on japanilaisittain kilpailla kahdessa tiimissä: toinen joukkue on luonnollisestikin pikkutyttöjä ja toinen taas tyttöjä metsästäviä, puistossa vaanivia, hengityssuojaimen taakse naamioituvia mukavia setiä – jotka haluaisivat vain paijata ja harrastavat lapsikaappausta. Kaipa tämä tekele on, kunnioitettavasta 30-vuoden iästään huolimatta, aika ajankohtainen nykyäänkin (omalla kierolla tavallaan) kun uutisia katsoo, mutta eipä tästä sen enempää.

Pelin pitäisi olla täysin pelikuntoinen, mutta vakavanlaatuisen tulostimen värikasettiongelman takia LemonComicsin tarkkaan valikoitu testiryhmä tyytyi pelitestauksen sijaan lähinnä nauttimaan alkoholipitoisia virvokkeita. Jaetaan kuitenkin tämä nyt pois kuleksimasta.

Eli siitä vaan äidin pikku hikikomerot tulostamaan ja pelaamaan! Mutta pidetään sitten mielessä ettei oteta hassuista japanilaisista lautapeleistä mallia tosielämään – kuten ei niistä joka jonnen tietsikalta löytyvistä amerikkalaisista hierontasimulaattoreistakaan.

Jotta assburgerit eivät jäisi rillit rouskuen rannalle ruikuttamaan, niin mainitaan vähän triviatietoa kyseisen pelin suunnittelijasta eli Hirukogami Kenistä. Hän oli yksi heistä jotka Azuma Hideon kanssa 70-luvun lopulla duunasivat Japanin – ellei modernin maailman – ensimmäisen (piirretyn) lolicon-omakustanteen tuolloin vielä lapsenkengissään olevaa Comiket-tapahtumaa varten. Että sellainen heppu siis tämänkin takana; yksi heistä jotka ovat vastuussa piirretyistä pikkutytöistä kokonaisuudessaan. Respekt ja silleen.

Aikaisemmin lupailemamme röökijuttu olisi skannattuna, mutta LemonComicsin käännösryhmä ei ole vielä jaksanut siihen koskea; kyseessä ei ole niin eeppistä materiaalia kuin luulisi. Ehkä seuraavaksi on luvassa röökispesiaali, jossa on mukana toinenkin röökinpolttamiseen liittyvä, huomattavasti jännempi tarina. Sen verran voimme spoilata, että kyseisessä sarjakuvassa tupakansavu materialisoituu jonkinlaiseksi olioksi ja raiskaa pahaa aavistamattoman pikkutytön. Symboliikka on siis aika selkeästi tupakan vastainen, mikä on ajalleen hyvin epätyypillistä mutta näinä aikoina sitäkin relevantimpaa.

This entry was posted in Releases and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>